Router og stationær PC

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Annette Pedersen
Medlem

Har købt mig en Router ASUS RT-N16 og installeret den så vores bærbare fungerer rigtigt godt i hele huset, men : Jeg har koblet min stationære PC med ledning og den er blevet umådeligt langsom og ustabil. Når jeg åbner min TDC mailbox går det lang tid inden den kommer frem, nogle gange kommer den slet ikke. Når jeg vedhæfter filer til en mail, sker der oftest at den låser/stopper og ikke vedhæfter filen. Når det så endeligt er lykkedes at vedhæfte filen og sender står maskinen og tænker lang tid og det ser ikke ud som om den er sendt. Så klikker jeg mig ud og det viser sig at den alligevel er sendt …. Ligeledes kan jeg ikke downloade fra Youtube, dvs at jeg kan se de første sekunder (Helt op til 40 sek :)). Altså må det være noget med min download og upload-hastighed. Hvad har jeg gjort forkert ???

Det lyder underligt, og umiddelbart tvivler jeg på, at problemet ligger i routeren som sådan, da det er en kendt model af høj kvalitet.

Først: Kan det tænkes at den stationære har to netværksforbindelser?

Eller at der er mere end en router i netværket, f.eks. at en gammel også er tilsluttet?

Det vil være praktisk at undersøge IP-adresserne i netværket, så eventuelle konflikter kan findes og fjernes. Jeg foreslår at du gør dette, både på den stationære og den bærbare PC:

1) Kør Cmd, så du får et kommandoprompt.

2) Skriv IPConfig og tast Enter.

Det giver en oversigt over netværksforbindelser og deres IP-adresser, der har formen 192.168.X.Y (eller 10.45.X.Y). Find dem, og se efter om X’et er ens (det skal det være) og Y’et er forskelligt (det skal det nemlig være).

Du er velkommen til at lægge oplysningerne her, så jeg kan se nærmere på dem.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.