Router

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kajgan
Medlem

Hej jeg har købt en Linksys WRP400 trådløs router, men kan ikke få den til at gå på nettet, jeg har fulgt de anvisninger der var i manualen/cd, er der nogen der har gjort nogle erfaringer med opsætningen af routeren ?

mvh kga

Umiddelbart vil routere fungere uden videre, når du sætter den rigtigt til.

I nogle tilfælde kan der gå en times tid, indtil udbyderen accepterer den nye enhed. Prøv at lade den stå tilsluttet en time eller to, og se om problemet forsvinder af sig selv.

 


kajgan
Medlem

    🙂 Tak for svaret, desværre har det ikke hjulpet.

    mvh. Kaj


    kajgan
    Medlem

      Halløjsa nu fik jeg internetdelen til at virke, der skulle et modem tilsluttes før routeren, men jeg skulle også gerne have it-telefoni til at virke, men hvordan ????:)


      kajgan
      Medlem

        Lidt øv, jeg har læst at jeg selv skal indstille nogle SIP og andre tal i routeren, men min teleudbyder ønsker ikke at oplyse disse tal, eftersom de anvender en anden type router end den jeg har købt, så det står lidt i stille i øjeblikket.:)

        mvh. kga

        Ja, ADSL-modemet skal først 🙂

        Indstilling af IP-telefoni er ganske rigtigt noget langhåret…

        Hvis din udbyder har givet dig en router til formålet, kan du med fordel sætte de to routere i serie, hvis du lige frakobler DHCP-serveren i en af dem. Så kan du have udbyderens færdige opsætning i deres routere, og dit trådløse net på din egen router.

        Jeg forstår godt, at de helst ser IP-telefonien som en færdig pakke fra deres side. De kan spilde utrolige mængder tid på support af opsætningen.

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.