search omiga plus.com

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Mogens R. 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
ufar
Abonnent

hvordan fjerner jeg denne søgemaskine fra min pc, det er windows 8.

den er nu fjernet efter brug af Malwarebytes Anti-Malware.


Mogens R.
Medlem

    OH SHIT – A MALWARE.

     

    Nå men nu til det seriøse.

    Du henter og starter programmet her https://toolslib.net/downloads/finish/1/ og når alt er fundet, vælger du alt, hvad der dukker op, og CLEAN.

    Når den er clean´et, så hvis du har Internet Explorer, og klik på tandhjulet, der er øverst på vinduet til højre, og vælg Administrerer tilføjelsesprogrammer, kig under søgemaskiner, og fjern den, hvis den er på oversigten, og vælg evt. en anden, som standard – ANVEND – OK!

    Gå tilbage til tandhjulet, vælg Internetindstillinger, under fanebladet Generelt, i  rubrikken Startside, skriver du den hjemmeside, du plejer at bruge, som startside.

    ANVEND – OK!

    Download https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ og kør en fuld scanning, og alt hvad der dukker op af evt. PUP. filer, markeres, Fjern Alle.

    Gå ind i fanebladet, foroven af skærmen, i Historie/History og markér alt, og tryk på SLET ALLE.

    Maskinen genstartes automatisk nu. Det er iorden at scanne en gang til, men ikke nødvendigt.

     

    Denne form for søgemaskiner kommer ofte af, når du henter programmer via f.eks. Google, når du ikke kan finde et på den hjemmeside, programmet oprindeligt kommer fra, i god tro ser du programmet, og henter det.

    Mange af de hjemmesider, der viser 4-5 stjernet karakterer, giver forbrugeren det indtryk, at programmet er godt, og kan hentes, med god samvittighed, uden problemer, så virker det.  En af hjemmesiderne er kendt under navnet CNET, eller download.com, som spreder almuligt skidt og skrammel på din maskine, umiddelbart før du trykker på Install. Du kunne liuge så godt få låst din PC med FBI-virusen, som du fik denne fup-søgemaskiner, som de bliver kaldt. Brug Google som søgemaskine.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.