Sikkerhedstype?

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  hedt 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
erra0217
Medlem

Under egenskaber for trådløst netværk er min sikkerhedstype WPA2-Personal Men der er også WPA-Personal & WPA2-Enterprise & WPA-Enterprise i (rullegardinet)

Hvilket er det bedste ? Og Sørger Pcen selv for at køre det bedste ?

mvh. Erling


hedt
Medlem

    Der findes to typer WPA-godkendelse: WPA og WPA2. Du skal som udgangspunkt bruge WPA2, som er den sikreste af de to metoder. Næsten alle trådløse netværkskort med undtagelse af visse ældre netværkskort understøtter WPA og WPA2. I WPA-Personal og WPA2-Personal tildeles alle brugere det samme adgangsudtryk. Dette er den anbefalede metode til hjemmenetværk. WPA-Enterprise og WPA2-Enterprise er udviklet til at blive brugt sammen med en 802.1x-godkendelsesserver, som distribuerer forskellige nøgler til de enkelte brugere. Denne metode bruges hovedsageligt til arbejdsnetværk.


    erra0217
    Medlem

      HEJ hedt

      TAK for hjælpen

      Jeg har osse den der 802.1x men bruger ikke arb.netværk

      Da jeg jo har mistanke om misbrug af min router har en Pc mand anbefalet mig at skrive net view i min com promt der står så alle der er på min router lige nu er det rigtigt der har altid kun været min Pc

      SIDSTE ting imedens jeg har dig:) i jobliste ydeevne er der 4 ruder i oversigt over CPU brug med forskellige grafer hvorfor det?

      mange venlige hilsner Erling

       

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Hej Erra,

        Som svar på det sidste spørgsmål, så skyldes de fire ruder, at din CPU har fire kerner.

        Din pc-mand har ret. Åbn kommandoprompt ved at skrive cmd og taste Enter i tekstfeltet i startmenuen. Skriv så net view.

         

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.