Slette ASK.com i Google Chrom

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
fl.joerck
Abonnent

Hvordan fjernes det møgirriterende ASK.com i Google Chrome (Windows 10 styresystem)?


Mogens R.
Medlem

    I Kontrolpanelet, Fjern programmer, ser du ret hurtigt ASK, som du dobbelklikker på, for at få den fjernet.

    Du har sandsynligvis overset et flueben, når du har hentet f.eks. JAVA, der har den nederst på venstre side, der skal afmarkeres, inden RUN trykkes.

    Andre programmer findes den også på, og der skal de programmer du ikke kender, fra samme sted huske, at afmarkere. GENSTART MASKINEN.

    Prøv at se, om den så ikke er fjernet derfra Google Chrome.

    ASK er lidt genstridig at få væk. Hvis den ikke er fjernet, så kør lige dette link, og se, om det så har hjulpet. https://toolslib.net/downloads/finish/1/ Starter automatisk. Kør fuld scvanning, og slet, hvad der kommer frem, hvis der dukker noget op.


    fl.joerck
    Abonnent

      Tak for hurtigt svar. Desværre løste det ikke mit problem, idet jeg ikke får vist ASK i “Fjern Programmer” i Windows 10. Det gjorde man i tidligere versioner af Windows.ASK.com blev ikke vist som fravalgsmulighed, da jeg installerede JAVA efter at have opdateret til Windows 10. Det var en synlig mulighed tidligere, så JAVA må bevist forsøge at liste det møgirriterende ASK.com ind i PC’erne. Det undrer mig også, at Google, med deres langt bedre search engine, tillader ASK.com at komme ind og overrule, at jeg i præferencer har valgt Google som min foretrukne search engine. Hilsener fra Flemming

      Hej

      Har du været inde på chrom og i indstillinger og administrer søgemaskiner om ikke ask er der og om du ikke kan slette ask der


      Mogens R.
      Medlem

        ASK er det, der hedder tilføjelsesprogram, når du bliver spurgt, når du skal igang med at installere JAVA, om du vil have den med (flueben sat) som du bare kan fjerne, så er den ikke med i installationen.

        Dem, der udbyder ASK, betaler JAVA et beløb, hver gang, du glemmer at fjerne fluebenet til JAVA.


        fl.joerck
        Abonnent

          Desværre er problemet stadig ikke løst. Jeg har checket indstilliner i Google Chrom og der optræder ASK.com ikke. Og jeg har Google som standardsøgemskine – og aligevel dukker ASKop, når jeg søger via Google.

          Jeg har 2 x afinstalleret og så geninstalleret JAVA for at checke, om jeg , mod sædvane, skulle have overset nej tak muligheden, men der kommer slet ikke frem. Forklaringen på det kan dog være, at jeg jo allerede har ASK i mit system?

          Hilsener fra Flemming

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Hej Flemming

            Prøv at nulstille browseren:

            Internet Explorer: Åbn menuen med tandhjulet, og klik Internetindstillinger.Skift til fanen Avanceret, klik Nulstil…, læs hvad det indebærer og klik Nulstil igen. Genstart Internet Explorer.

            Chrome: Klik på menuen  med de tre bjælker, og klik på Indstillinger. Klik Vis avancerede indstillinger… nederst på siden og tryk på Nulstil browserindstillinger. Klik Nulstil.

            Firefox: Åbn menuen med de tre bjælker, klik på ? og kilk Teknisk information… Klik på Nulstil Firefox og klik Nulstil Firefox igen.

            Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.