start af internettet

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
to-r208146
Abonnent

Når jeg starter internet forbindelsen (stofa) går der  “flere” sek. inden den starter. Nogle gange tvivler jeg om den vil starte. Har en 25 MB linie.

Har haft fat i stofa, som ikke mener det er hos dem fejlen er.

Når jeg er kommet på nettet fejler hastigheden ikke noget.

Hvordan får jeg nettet til at starte hurtiger.

Det kommer jo an på, hvad det præcist er, du starter:

Hvis det er et logon på Stofanet, skal adgangskoden lige godkendes af deres system – det bør dog ikke tage flere sekunder.

Er det oprettelse af trådløs forbindelse, er det en anden snak. Det vil tage nogle sekunder. Min mor havde faktisk netop dette, og var så generet af forsinkelsen, at hun gik over til at bruge homeplugs i stedet for trådløst net.

Prøv at beskrive problemet mere i detaljer.


to-r208146
Abonnent

    Pc´en er direkte forbundet med modemmet, og jeg  bruger xp. Det er når jeg klikker på Explorer symbolet  “problemet” starter. Så kommer der en blank side, og herefter går der et stykke tid inden Stofa logon side kommer. Det er kun her i opstarten problemet er, når logon siden er kommet og jeg er logget på, så kører det fint.

     

    Jeg håber at jeg har uddybet det lidt bedre.

     

    Mvh og tak.

     

    Thor

     

    Siden du har en kablet forbindelse direkte til Stofanet ‘modemmet’, vil jeg sende problemet tilbage til Stofanet. Det er muligt – faktisk sandsynligt – at de først tjekker din computers identitet med en liste over tidligere godkendte enheder, og det ser ud til at det er denne procedure, der tager for lang tid. Der er ikke noget i din ende, der retfærdiggør forsinkelsen.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.