Trådløs netværk

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
seiersen
Medlem

Jeg har et trådløs netværk i mit på første sal, men det kniber og nå ned i stuen i stueetagen. Kan man forstærke den eksisterende router eller hvad skal jeg gøre. Det er en router fra You See.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Den nemmeste løsning er, at bruge en extender. Den koster omkring kr. 300,-.

    Har du mod på lidt nørderi, er der også andre muligheder:

    Hvis du har en ekstra trådløs router stående, kan du eventuelt bruge den til at udvide den trådløse dækning. Hvis du er interesseret i denne løsning, vil jeg gerne komme med en mere udførlig beskrivelse af hvordan, du klarer det i praksis.

    Der er to muligheder: Enten kan du forbinde routerne med et netværkskabel, og sætte den sekundære router til at videresende al trafik, der skal ud af huset, til den primære, som har internetforbindelsen.

    Forudsat den er kompatibel, er en anden mulighed at lægge Tomato firmware (http://www.polarcloud.com/tomato) på routeren. Ved hjælp af Tomato kan routeren bruges som extender, og du vil antageligvis kunne slippe for at trække et kabel mellem de to routere.


    seiersen
    Medlem

      Jeg har en D link router stående, så jeg vil gerne have en vejledning.


      hlexa
      Registreret bruger

        Hvis din trådløse router har udvendig antenne(r), kunne du prøve med at stille den/dem på skrå. Grunden er, at signalet er stærkest i den plan der går vinkelret gennem antennen – hvor antennen er normalvektor planen.

        Det kunne evt kombineres med en skærm som reflektor bag antennen så den peger hen mod der hvor du ønsker et stærkere signal.

        Eksempelvis

        http://www.freeantennas.com/projects/template/

         

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Præcis hvilken D-link router?


          hlexa
          Registreret bruger

            Mht at stille antennerne på skrå og hvordan det kan hjælpe, så kan du læse mere om det i Komputer for Alle nr 15-2012, på side 13 nederst til højre, i Spørg Os.

            Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.