“Tvinge” ældre på nettet?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  kebe99 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Hesselbjerg
Medlem

Der er flere ældre der vidst ikke ønsker at gøre brug af internettet, nu vil kommunerne næsten tvinge dem på internettet for selv at spare penge

Det kan også være svært at lære noget om internettet når man er en lidt ældre person, som måske aldrig har prøvet at være på nettet før.

Jeg selv startede min pc tilværelse for over 20 år siden, det er nok heller ikke altid lige godt med internet, der er brug for mindre ansatte når nu computeren klarer giro kort via nettet, og netbank og 1000vis af andre ting.

Hvad mener i

JMH

 


kebe99
Abonnent

    Hej, Jeg forstår godt din harme. Jeg kender selv et par stykker som er uimodtagelige for ny teknologi. Ikke fordi de ikke vil men de kan simpelthen ikke forstå og heller ikke overskue den “nye” teknologi. Jeg mener dog at have læst, at der fortsat bliver mulighed for at få hjælp hos borgerservice da problemet sidst var oppe og vende. Bemærk også at nogle journalister tager de samme spørgsmål op igen efter et stykke tid uden omtale. (Måske er der lidt sensationslyst bag de gentagne spørgsmål.)

    Håber dette kan være en hjælp.

    Ellers prøv at stille spørgsmål ang. dette på en blog på nettet så får du helt sikkert en masse svar.

    mvh

    kebe

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.