Virus QVO6

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
POPINN
Medlem

Min Pc er blevet forpestet med en led bandit ved navn: QVO6 og den er umulig at komme af med. Jeg har søgt alle muligheder på nettet om hjælp til at få den fjernet, og mange kryptiske besvarelser og forslag har ikke hjulpet. Jeg prøver nu med et program der hedder SPYHUNTER 4 – Er der nogen der har bedre forslag? Mange vejledninger går på at man skal i registreringsbasen for at fange “bæstet” men med min høje alder(74) er den ved at blive for kompliceret for mig.

Forøvrigt tak for et godt blad, der er mange gode tips.

POPINN

Det er noget stads, men heldigvis mere påtrængende end egentlig farlig.

Og desværre kan forslagene til at fjerne den slags være mere forvirrende end hjælpsomme, ligesom de ofte foreslår at fjerne dem med ukendte programmer, som i sig selv er en risikabel affære. Det er noget af et våbenkapløb for tiden.

I alle tilfælde er der tre rutinemæssige ting at gøre:

1) Fjern mystiske programmer med Windows’ indbyggede Fjern programmer funktion. Qvo6 optræder i den liste, desværre under forskellige navne og uden at angive udgiver. Hvis du er i tvivl om dette, må du gerne vedlægge skærmskud, så jeg kan hjælpe med at identificere dem.

2) Kør Malwarebytes’ Anti-Malware, der er det mest solide værktøj af sin slags. Husk at opdatere dens database, før du scanner computeren. 

3) Gå igennem dine browseres tilføjelsesprogrammer og fjern dem, der er unødvendige eller mistænkelige.

Derudover skal du sætte browserens startside tilbage til det normale – og undersøge om Skrivebordsgenveje til browser eller webside har fået tilføjet et link til Qvo6 siden. Banalt tricks, når man først har gennemskuet dem.

Jeg har det samme problem.

Malwarebytes finder ikke noget.

Jeg har rettet startside, men uden effekt. Dog skifter den straks til korrekt startside, når jeg trykker på Home.

Tilføjelsesprogrammerne er kontrolleret og i orden.

Hvor mener du med Skrivebordsgenveje til browser? Når jeg åbner en side fra en skrivebordsgenvej, åbner den korrekt. Det er kun når jeg åbner frfa proceslinjen, at det sker.

Problemet er det samme i Firefox og IE

Specielt kan jeg ikke lide, at Qvo6.com åbenbart aflurer mine søgninger, idet den efterfølgende viser annoncer fra de websteder, som jeg har besøgt.

 

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.