you tube downloader

Ikke løst
Dette emne indeholder 11 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
ib1965
Registreret bruger

Hej med jer.

Jeg skal bruge en you tube downloader til windows home med enternet explorer,det skal være en hvor jeg kan trække filen over i programmet og så downloade videoen.

Er der nogen der kan hjælpe mig ???????????

Tao
Tao
Supporter

    Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med at filen skal kunne trækkes over i programmet.

    Men selv bruger jeg http://keepvid.com/ hvor man blot skal kopiere adresse for sin YouTube-video ind og trykke på Download. Derefter vælger man format trykker på Download igen.


    ib1965
    Registreret bruger

      Hej Tao Malte Ask Andersen.
        Jeg har været inde på den side du anbefalede,men jeg glemte at skrive at programmet skal være gratis. Men ellers tak for hjælpen.

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hvis jeg må blande mig – prøv denne der er helt og aldeles gratis: http://programmer.downloadcentral.dk/?YouTubeDownloader/Konverter/Multimedie/2372

         


        ib1965
        Registreret bruger

          Hej jan.

          Jeg kender godt det program og har brugt det tidligere,men nu når jeg vil hente en musik-video fra you tube så får jeg beskeden ( unable to downloade remote file,try again )jeg gør som jeg gjorde tidligere men nu næ nej,har du et foreslag til om hvad der kan være galt,jeg har den nyeste adobe flash player og jeg har xp home ??????????

          Tao
          Tao
          Supporter

            http://www.keepvid.com er en ganske gratis side at bruge.


            ib1965
            Registreret bruger

              Hej Tao Malte Ask Andersen.

              Jeg har lige været inde og prøve at downloade det program,men det er jo ikke gratis,man skal betale for en nøgle for at kunne bruge programmet.

              Er der andre der kan hjælpe mig ??????

              Tao
              Tao
              Supporter

                Hej igen,

                Du må undskylde jeg ikke har udtrykt mig klart nok – havde simpelthen ikke opdaget at der var mulighed for at downloade noget i længere nede på siden.

                Du skal slet ikke downloade noget program for at bruge siden – du skal simpelthen bare kopiere YouTube-linket ind i feltet øverst (se vedhæftet billede). Tryk på Download. Derefter vælger man format trykker på Download igen.


                ib1965
                Registreret bruger

                  Hej igen Tao Malthe Ask Andersen.

                  Jeg skal bruge et program jeg downloader til min pc (windows xp home) for jeg har en del sange som jeg skal have i et andet format og når jeg har programmet oppe på min skærm så deler jeg skærmen i to dele og går på youtube og der klikker og holder venstre musse knap nede og trækker så videoen over i programmet og downloader den i det format jeg vil have den i (mp3 og mpeg4/mp4). Jeg håber at du kan hjælpe mig,da jeg er træt af at hente de forskellige programmer for så at slette dem igen da jeg ikke kan bruge dem. Venligst ib.

                  Tao
                  Tao
                  Supporter

                    Hej igen,

                    Jeg har nu også været en del programmer igennem for at finde det rette (jeg har ikke oplevet ét eneste med en træk og slip-funktion. Desværre). Og det bedste er og forbliver YouTube Downloader: http://download.cnet.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html

                    Så snart du har kopieret en YouTube-URL indsættes den automatisk i YouTube Downloader. Her skal du bare trykke på Download. Det smarte ved programmet er, at du kan downloade rigtigt mange videoer på samme tid.


                    olepc598479
                    Registreret bruger

                      Jeg bruger http://www.dvdvideosoft.com det er rn gratis programpakke der kan en masse, og det er meget simpelt at bruge, prøv at se på det.

                      hilsen olepc

                       


                      molle
                      Medlem

                        jeg vil helt klart anbefalle youtube downloader / dvdvideosoft, problemet du kan have haft da du brugte programmet sidst, kan være at det skulle opdateres da youtube med jævne mellem rum, laver ændringer så de ikke kan downloades.

                        hilsen molle

                        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.