youtube -videoklip.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
as
Medlem

Video klip fra youtube dowloades fint,mennår klippet skal ses igen er problemt, at jeg vil have klippet gengivet på media player,men der kommer movi maker frem på skærmen, hvad gør jeg?

Mvh.as

Tao
Tao
Supporter

    Hvordan downloader du klippet, og hvilket format downloades det i?

    Løsningen er sandsynligvis at højreklikke på det downloadede YouTube-videoklip og vælge Egenskaber. Tryk herefter på Skift i fanen Generelt. Vælg Windows Media Player og tryk derefter på OK.


    as
    Medlem

      Hej Tao!   Det har jeg prøvet og media player kommer frem, men der er ingen ændringer.Et vindue kommer frem med en tekst om codex eller format ikke svarer til det dowloadet øv. Det har virket før, men jeg har sikkert klokket i det et eller andet sted  i instillingen  eller ???.

      Mvh. as

      Tao
      Tao
      Supporter

        Jeg bruger selv hjemmesiden http://keepvid.com/ hvis jeg skal hente en video fra YouTube. Man kopierer ganske enkelt bare linket ind og trykker på Download. Derefter vælger du MP4 og trykke på Download. Dette burde sagtens kunne afspilles i Windows Media Player.

        Hvis du på et tidspunkt møder meddelelsen: The application’s digital signature cannot be verified. Do you want to run the application? skal du bare sætte hak i Always trust content from this publisher og trykke på Run.

        Held og lykke med det.


        as
        Medlem

          Nu skal du høre.Jeg downloadede som anvist og fik en FLV Player med i købet,denne kunne afspille videoklippene ok,men jeg har en FinalMediaPlayer den kunne det samme, men hvorfor ændre downloaderen formatet som her i FLV,hvad har jeg været inde og rode i? Nå men nu kan videoklippene da ses igen, ved nye downloads.

          Mvh. as

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.