Adgangskoder til win7 netværk

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
arleth50721277
Registreret bruger

Har 5 computere i netværk. Siden vi har stiftet nogle af computerne ud, er meget gået galt. Printerdelingen virker dog fint.Jeg kan se alle de andre computere, men der kommer 2 forskellige fejlmeddelelser, når jeg prøver at komme ind i de andre computere. Alt virker dog på en af computerne.

Den første fejlmeddelelse er at jeg ikke har rettighed til at gå ind kontakt administrator, den anden kan ses vedhæftet. Når jeg ser alle delinger igennem, kan jeg ikke se nogen fejl. Jeg bruger ikke adgangskoder til nogen af comptuerne, så hvilke adgangskoder skulle de være og hvor finder jeg dem evt.

Bruger ikke hjemmegruppe, da de slet ikke virker…kan ikke se de andre computere, selv om de skulle kører på samme hjemmegruppe.

Nogen ideer til at komme videre !

 

MVH

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Du skal blot skrive det brugernavn, som din brugerkonto på maskinen hedder. Bruger du ikke adgangskode, skal dette felt være blankt. Ellers prøv at sætte kode på maskinen, og indtast så denne i boksen fra den anden pc.


    arleth50721277
    Registreret bruger

      Har kørt ophcrack og der er ingen adgangskoder !


      hlexa
      Registreret bruger

        Umiddelbart virker det forkert, når der står “Domæne: Peter2”. Windows Domæne kræver at der er en Windows Server på netværket.

        Kan give nogle flere oplysniger hvorfor du ikke vil benytte Hjemmegruppe?


        arleth50721277
        Registreret bruger

          Peter2 er den nyeste maskine. Vi har også Peter og så 3 mere.

          Hjemmegruppe virker ikke ordenligt. Har prøvet at slette flere gange, men det er som om at hjemmegruppen ikke rigtig bliver slettet alligevel dvs. at der er noget der “forstyrrer” at man starte fra 0 igen.


          hlexa
          Registreret bruger

            Når du ikke har en Windows Server på dit netværk kan du ikke benytte Domæne. Så du bliver nød til at få det til at virke med Hjemmegruppe.

            Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.