ASUS RT-AC66U router

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  hlexa 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Erik Toft
Medlem

Jeg har en TDC box(router) som ikke har tilstrækkelig signalstyrke i hele huset. Derfor jeg har købt en ASUS RT-AC66U router (testet i bladet for nyligt). Jeg kan ikke umiddelbart få kontakt til nettet via det delefilter jeg har via TDC.

Jeg har læst, at TDC’s box skal udskiftet med et modem. Kan I bekræfte dette? Jeg har også i et forum læst, at nævnte ASUS router giver en del problemer.

Jeg overvejer derfor at returnere routeren og i stedet investere i en extender. Kan I anbefale en af slagsen, der evt. bare skal sættes i stikkontakten i det rum, hvor der ønskes stærkere signal?

Venlig hilsen

Erik Toft 


hlexa
Registreret bruger

    Det ville hjælpe hvis du oplyser hvad en “TDC box” er.

    Vi havde engang ADSL fra TDC og det er rigtigt, at der var skillefilter og et modem. Vi måtte dog selv anskaffe en router hvis vi ville ha’ mere end den ene computer på nettet på samme tid – og det var så endvidere et sikkerhedsspørgsmål, med internetorme (Sasser osv) som fik direkte adgang til computeren med Windows 95.

    Nå! Så jeg gætter på det i dit tilfælde er en “TDC box” en sammenbygger modem og router med trådløs WiFi?

    Du kunne f.eks tilslutter din ASUS RT-AC66U til en ledig RJ45 port i din “TDC box” og på den måde udvidde dækningen.

    Det kan gøres på flere måder.

    Forbind WAN porten på din ASUS RT-AC66U til en LAN port på din “TDC box” med et kabel. Det er nok det simpleste, men du får så “dobbelt NAT” og 2 lokalnetværk. Normalt vil det ikke give problemer, men det afhænger af hvordan dit lokalnet (LAN) ser ud.

    En anden mulighed er at slå DHCP server fra i din ASUS RT-AC66U og så forbinde den til din “TDC box” via LAN til LAN med et kabel. Så undgår du helt “dobbelt NAT”.

     

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.