asus rt-n56u vil ikke starte

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

jeg har lige her i sidste uge fået et meget irriterende problem.. min router er stået af, den har virket fint i det næsten et år hvor jeg har haft den, men da jeg slukede den sidste gang og tændte den igen, ville den bare ikke starte op, jeg prøvede med reset knappen mens den var tændt, mens den var slukket, fra slukket til tænd og holde den inde i et halv minut og sådan noget.. men intet hjælper 🙁 den tænder bare og står og blinker med strøm lyset hele tiden, altså den giver stadig strøm gennem usberne og fungere osse som en switch men den fungere ikke mere som en router, jeg kan heller ikke kommer in på routeren fra nogen computer eller noget.. tænkte til sidst om jeg måske kunne “nulstille” eller noget med firmware fra usb hen over i den så den kunne virke igen, mangler virkelig hjælp (: ?

Der findes en nulstillingsmetode med Reset-knappen, der giver fabriksindstillingern tilbage, men det lyder som om du allerede har prøvet det? Manualen vil have detaljer om, hvordan det præcist aktiveres.

Prøv også dette fra et kommandoprompt i Windows (forudsat at routerens adresse er 192.168.1.1 – den kan også f.eks. være 192.168.0.1):

ping 192.168.1.1

Det vil vise, om det indbyggede program er aktivt og svarer på netværkstrafik.

Jeg går ud fra at du har prøvet at indtaste routerens IP-adresse i din browser?

For mig at se ligner det nu en ombytning på garantien.


sonicjensen
Medlem

    hmm har undersøgt på det det meste af dagen nu, og er kommet op med ideen at min router MÅSKE er i “recue mode” , og jeg tror faktisk det er “nemt” nok at løse nu.. det eneste problem er bare, og det er ikke noget nyt .. men det er bare at få min computer til at sætte sig sammen med min router eller hvad det nu hedder, jeg har jo self prøvet med lan kabel fra min com og i alle huller på min router få at få dem til at “snakke” sammen, og der er da osse lys ved kablerne når de er i og alt det der, men de programmer fra ASUS bliver ved med at sige de ikke kan finde sammen og jeg skal prøve at sætte et kabel i og alt det der.. jeg har virkelig snart prøvet alle mulige kabel kombinationer, og intet virker.. tænkte lidt på om et USB til USB kabel ville virke, om nogen evt. ved det ( har købt et alligevel) men om nogen vidste om det kan lade sig gøre for en computer at snakke med en router på den måde (:

    Det her ligger en tand ud over, hvad vi normal klarer. Jeg vil give dig et par tips, men i sidste ende må du klare det på egen hånd. 

    Download siden til din router er her:

    http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=11&s=2&m=RT-N56U&os=&hashedid=ik8J7ZTvg1uktpab

    Der findes også et ASUS Firmware Restoration Tool, der kan bruges til at genoplive en halvdød router, som den du sidder med. Jeg ved ikke præcist, hvor det kan hentes, og om det fungerer med din model.

    Hvis du har hentet en firmware fil, kan du også bruge TFTP til at installere den. Du kan læse mere om den lidt vanskelige procedure her:

    http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_TFTP_Flash


    sonicjensen
    Medlem

      Jeg må sku ærlig indrømme jeg har brug flere timer på at selv prøve mig frem men osse på at søge på google efter hjælp..  det virker nu, og for at være endnu mere ærlig så aner jeg ikke hvad forskellen var jeg kørte mit ASUS utility for 4 gang tror jeg, på min stationære som os var den første jeg prøvede at forbinde min router med efter den gik ned men den kunne heller ikke finde nogen forbindelse mellem den og routeren og jeg havde det firmware program åben osse og den nyeste firmware og prøvede bare lige at klikke for anu at se hvad der skete.. og til min store overraskelse skete der nu noget, den fandt routeren selvom de andre programmer fra asus ikke kunne finde den, og den var sat op som jeg havde prøvet 10gange før med stationære og 2 bærbare.. men denne gang virkede det helt fantastisk !!!

      Er sku meget glad for du prøvede at hjælpe alligevel, fik virkelig os lært noget af det link du sendte (:

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.