Blokerer uploading af filer

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år siden.
Oprettet af
abchris
Medlem

Hej

Jeg har fået et irriterende problem: Når jeg vedhæfter filer til en mail (tdc webmail eller gmail) sker det næsten hver gang, at uploading af filen ikke kan gennemføres, og ovenikøbet lukkes min internetadgang, så jeg er nødt til at køre fejlfinding/reparation, for at komme på nettet igen! Det samme var tilfældet, da jeg skulle overføre nogle filer vhja en filoverføringtjeneste på nettet.

Det er en ny ting, men jeg kan ikke komme i tanke om, at jeg skulle have ændret eller tilført computeren noget nyt, der kan være årsagen. Jeg har prøvet at deaktivere Comodo Firewall uden, at det ændrer noget. Men på en eller anden måde må der jo være en blokering, når jeg vil uploade et fil (bruger Windows 7, Comodo Firewall, AVG Antivirus). Nogen ideer?

hilsen / Arne

Lad mig lige høre lidt nærmere om filernes type, størrelse etc. Det har betydning for, om sikkerhedsprogrammerne vil fatte interesse for dem. .EXE-filer kan man af sikkerhedsgrunde normalt ikke vedhæfte til e-mails, ligesom også .ZIP-filer kan blive blokeret.


abchris
Medlem

    Hej. Der er ikke tale om exe-filer eller zip-filer. Følgende eksempler:

    – vedhæfte fil til gmail kan ikke lade sig gøre – og internetadgangen blokeres

    – vedhæfte fil til Outlook Web Access – samme problem

    – kan ikke uploade til Picasa Webalbum – faktisk kan jeg pt slet ikke åbne Picasa, for jeg har nogle billeder liggende, som synkroniserer med Webalbum, så hver gang jeg åbner for Picasa, prøver programmet at synkronisere – og blokerer for internetadgangen.


    abchris
    Medlem

      Overraskende nok, så kunne jeg uploade billede sammen med mit svar. Det tog godtnok lang tid, men det blokerede i det mindste ikke.

      Det lyder som et problem med driveren til den trådløse enhed, så den går i baglås, når den skal sende store portioner data. I så fald bør problemet kunne løses ved at opdatere driveren til netværksporten.

      Nu nævner du ikke, hvilket mærke din computer (dit bundkort / netværksadapter) har. Finder du frem til det, kan du finde den nyeste driver på producentens hjemmeside og installere den. Jeg kan godt hjælpe med det praktiske med at finde den helt rigtige udgave.

      I øvrigt nydeligt billeddokumentation af problemet, det gør det nemt at følge, hvad der sker.


      abchris
      Medlem

        Hej Henrik

        Bundkort: ASUS P5B-MX/WiFi-AP – motherboard – micro ATX – i946GZ
        Netværkskort: Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000

        Driver til netværkskort er opdateret jf. Windows.
        Jeg ved ikke, om der findes driver til bundkort, men jeg kan i hvert fald ikke finde nogen. Windows fortæller, at bundkortet er kompatibelt med Windows 7, og jeg har da også anvendt W7 længe uden problemer.

        Selvom driver til netværkskort altså skulle være opdateret, har jeg alligevel geninstalleret driver fra CD.

        Jeg ved ikke, om det er det, der har hjulpet – MEN, faktisk kan jeg nu uploade filer til Picasa Web Album, til Gmail og til Outlook Web Access – så noget er der altså sket!

        Håber, at det enormt irriterende problem så er løst, og jeg siger mange tak for rådet.

        hilsen Arne

         

        Selv tak – der kan have været en subtil fejl i driveren, der nu er elimineret. Jeg har set det før, omend mest i forbindelse med drivere til trådløst netværk.

        Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.