En uvedkommene bruger mjn router

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
erra0217
Medlem

Selv om min Pc er slukket kører mine router LYS bare videre. Er der nogle måder jeg kan stoppe dette?

Jeg har kun min Pc der er ikke andre der bør bruge min opkobling.

Nogen der kan hjælpe ?

Erling

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg går ud fra at du taler om en trådløs router og forhåbentligt har du passwordbeskyttet den på bedste vis!! – hvis ikke er det på høje tid at få orden på det…..

    Bortset fra det kan man godt opleve at routeren står og blinker lidt uden at det har nogen betydning, men hvis du er utryg ved det kan du bare slukke for routeren når du ikke bruger din pc. Det koster lidt i opstartstid fordi routeren lige skal initialisere når den starter igen, men omvendt sparer du jo også nogle Kwh strøm om året på den måde..


    erra0217
    Medlem

      Hej Jan.

      Tak forde du reagerer jeg mener jeg har kode på jeg kører TDC og instalerede det hele fra deres cd-rom men jeg tror der er en der har knækket den ville gerne lave den om men kun hvis det kan hjælpe og hvis jeg kan finde den og vil den lave sig om nu da det hele skal passe sammen Pc-router-kode!!!???.

      Jeg syntes bare det er så uartigt bare at bruge det jeg betaler for uden tilladelse de kan skisme købe deres eget. Vedkommene har gjort det i årevis og gjorde min gamle pc langsommere da jeg gik på nettet med mindre kraft de brugte jo osse nogle Mwh! (eller hvad det nu hedder):):)


      Anonym

        Hej  erling

        Du skriver at du mener at du har kode på ,prøv lige højre klik på ikon for trådløsnetværk og der efter  på vis netværk der er tilgænglig der kan du se om der er kode på ,der skal være vis en lås som angiver at netværket er låst. er der ingen lås skal du ind i routerens opsætning  og lave en (wpa2) kryptering.

        Mvh Klaus

        Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.