Film på TV

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
je130938
Medlem

Jeg har Windows XP

Hvordan  indtiller jeg PC til at sende film til TV med XP

Tao
Tao
Supporter

    Hej, 

    Der findes forskellige løsninger på dette, som naturligvis afhænger af dit udstyr.

    1) TRÅDLØST

    Hvis du med ’sende’ mener en trådløs afspilning af filerne på dit tv, skal du sørge for at dit fjernsyn hardwaremæssigt understøtter denne teknologi, hvilken hedder DLNA. Du kan undersøge dette i manualen, og hvis det er tilfældet at dit fjernsyn understøtter det, vil der også følge noget softwae med til din computer, som etablerer forbindelse mellem de to apparater. Hos Samsung hedder dette eksempelvis AllShare.

    2) HDMI

    HDMI er den mest normale løsning til at skabe forbindelse mellem en pc og et fjernsyn, da der med HDMI er udviklet en teknologi hvor lyd og billede overføres i samme kabel. HDMI-kablet kan købes hos en vilkårlig elektronikforhandler, og i den forbindelse skal du være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis behøver give en formue for kablet, da dyrere ikke er lig med bedre.

    Når du skriver at du bruger Windows XP går jeg ud fra at du pc er af ældre dato, og derfor måske ikke har en HDMI-indgang, så tjek dette først. Jeg er heller ikke klar over hvor nyt dit tv er, men alle nyere fjernsyn har et vist antal HDMI-indgange – men undersøg også hellere dette for en sikkerhedsskyld.

    3) VGA og mini jack

    Hvis dit hardware ikke understøtter HDMI, kan du bruge den ældre løsning med VGA og mini jack. Der findes i dag kabler hvor de ligger sammen, se eksempelvis her: http://www.bn-elektronik.dk/BNfront/varekat3.aspx?art=3495

    Håber du får det til at lykkes!

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.