Glemt kode (sikkerhedsnøgle) til Trådløs Netværk XP

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
default
Abonnent

I blad nr.4 – 12 – side 15 angiver I hvordan man finder koden (sikkerhedsnøglen) til det trådløse netværk i Windows 7 – hvordan finder man sikkerhedsnøglen hvis man i stedet har Windows XP – se vedhæftede for Windows 7

Helt præcist handler det om at få Windows til at glemme en forkert indtastet adgangskode, ikke om at finde koden direkte – det ville være noget af et sikkerhedshul, hvis man kunne det uden videre.

Uden at jeg har en XP-computer ved hånden at teste med, vil jeg foreslå at gå ind i Kontrolpanel for at administrere trådløse netværk. Slet det netværk, du vil på. Så finder Windows det igen, og du får lejlighed til at indtaste adgangskoden påny.

Hvis du ikke husker koden, kan du koble din computer til routeren med et kabel, gå ind på routerens administrationssider, og der sætte en ny adgangskode til det trådløse net.


default
Abonnent

    Desværre er det ikke det svar jeg efterlyser – er det ikke muligt at finde koden som man kan i Windows 7 – se de vedhæftede filer. Her kan man finde sikkerhedsnøglen direkte – der er vel ingen sikkerhedsproblem, idet PC’en ikke kan bruges hvis den befinder sig uden for Routerens sender radius.

    Der er selvfølgelig den mulighed at starte forfra.


    hlexa
    Registreret bruger

      Der er (mindst) 2 måder at finde koden.

      Metode 1. Log på routeren med et kabel og tilgå routerens admin side for trådløs. I de fleste tilfælde vil du kunne aflæse koden der.

      Metode 2. Brug en utility, f.eks WirelessKeyView.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Som du er inde på, kunne det være en løsning at starte forfra, ved at nulstille routeren.

        Jeg har netop testet WirelessKeyView på Windows XP SP3 (DK), og det ser også ud til at fungere udmærket.

        Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.