hjemmenetværk

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  nis1216852 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
skiltemanden
Registreret bruger

Hejsa

Nu må jeg bede om hjælp, jeg kan ikke få adgange til mapper på de andre computer på netværket, alt er prøvet flere gange, dage og timer er brugt, men uden løsningen, de 3 pc’er har win 7, alle er i samme arbejdsgruppe, samme indstilling under delingsindstillinger, har prøver windows fejlfinding samt alt muligt andet.

Alle pc’er kan ses under netværk, alle mapper kan ses når jeg klikker på en af pc’er på netværket, adgang til mapperne nægtes med besked på at kontakte netværksadministratoren, men hvem er han og hvordan ??

Der er ingen problemer med at dele trådløs printer samt den NAS der er tilsluttede


nis1216852
Abonnent

    Hej skiltemand

    Jeg er ikke helt sikker på, om du mener at du har delt dine drev i denne computer , deling, avanceret,del mapper og tjek så også tilladelser ellers skal det gøres for at gøre det muligt at se indholdet.

    Netværksadministratoren kan være dig selv, hvis det er dig som har oprettet/installeret pcen eller er eneste oprettet bruger på den.

    Der er flere mulige fejlkilder her – men start i Windows’ Netværks- og delingscenter, hvor du under Avancerede delingsindstillinger kan Slå adgangskodebeskyttet deling fra – jeg vedlægger et par skærmskud.


    skiltemanden
    Registreret bruger

      Har fundet løsningen, valgte at vælge “forlad hjemmegruppen” på de 3 pc’er, dernæst starte forfra med at vælge “deltag” og så var det hele på plads, ikke fordi jeg tror det gør en forskel, men denne gang valgte jeg at skrive adgangskoden med versaler.

      Tak for tilbagemeldingen, tippet er noteret.

      Kan det tænkes at der har eksisteret mere end én hjemmegruppe i nettet?

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.