homeplugs

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år siden.
Oprettet af
Allan Robert
Medlem

I blad nr. 6 omtaler I, hvordan man kan streame eller downloade film fra nettet (SF Anytime). I det tilfælde jeg downloader til min stationære PC`s harddisk, kan jeg så sende filmen videre gennem mine homeplugs, til min fladsærm (som er ny). Jeg er medlem af en antenneforening, der også tilbyder streaming af film, men der kan jeg ikke sende dem videre uden gennem HDMI kabel (der skal bruges ca. 14 m), og ellers kun se dem på komputeren. For at være ærlig gider jeg ikke se film på så lille en skærm, derfor spørgsmålet om SF Anytime´s film kan videresendes, og efter 24 timer slettes automatisk på harddisken?

Her må vi skelne mellem kabler til datanetværk (homeplugs) og kabler mellem computer og skærm (HDMI, evt. også DVI). Datanetværk sender datapakker på en helt anden måde end skærmkabler, og de kan ikke umiddelbart blandes.

Som udgangspunkt skal en film afspilles på den computer, den er hentet til, og man må så sørge for at forbinde denne computer til storskærmen. Hvis du har en bærbar computer med HDMI-udgang, kan du hente filmen på denne og koble den til fladskærmen for at se filmen ad den vej.

På grund af kopibeskyttelsen kan du dog ikke hente filmen på den ene computer og derefter afspille den på en anden.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.