ingen internetforbindelse via wifi på Vista bærbar

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
s.r.
Abonnent

Jeg har forsøgt mange foreslåede løsningsforslag til problemet, men uden at finde en løsning. Jeg har fin internetforbindelse via routeren og netværkskabel tilsluttet komputeren og komputeren har også wifi forbindelse til routeren, men derfra og til internettet er der ingen forbindelse, når netværkskablet er fjernet fra computeren. 

Når PC-en forsøger at skabe forbindelse, står der “Identifying … (Public network)” og efter lidt tid står der så: “Unidentified network” og så er der et rødt kryds over forbindelsen fra routeren til internettet. Når netværkskablet tilsluttes er der fin internetforbindelse.

Det er en HP Compaq Pressario med Vista home Premium med en Atheros AR5007 802.11b/g Wifi adapter.


hlexa
Registreret bruger

    Der er en del problemer med de kort.

    “Public network” virker heller ikke korrekt, når det er et hjemme LAN.

    Kontrolpanel -> Netværks- og delingscenter. Ude til venstre vælger du “Administration af trådløse netværk”. I den liste der kommer marker det trådløse netværk som giver problemer ved at højre-klicke på det og vælg “Fjern netværk”.

    Kontrolpanel -> Netværks- og delingscenter. Ude til venstre vælger du “Konfigurer en forbindelse eller et netværk”. Vælg “Opret forbindelse til et trådløst netværk manuelt” og tryk på knappen “Næste”.

    Nu skal du så indtaste Netværksnavn (SSID), vælge Sikkerhedstype og Krypteringstype efter de indstilinger som din AP bruger. Intast Krypteringsnøgle/adgangsudtryk og tryk på knappen “Næste”.

    I det vindue der kommer vælger du “Opret forbindelse til…” og vælger dit WLANs SSID.

    Hvis det ikke løser problemet, så kan det skyldes Atheros kortets driver. Ny driver kan hentes på HPs hjemmeside. Søg efter driver her:

    http://www8.hp.com/dk/da/home.html

     


    s.r.
    Abonnent

      Løsningen var at installere en ny driver – tak for hjælpen.

      🙂

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.