Ingen kontakt til printer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Hej

Nu har jeg gennemset alle Komputer For Alle blade fra 2006 til dd. Jeg kan finde en masse om trådløst netværk men ikke om kablet, til trods for at I mange steder skriver at det har en højere sikkerhed. Jeg har en nyere PC m Vista og hvor der er tilsluttet en printer. Jeg har i et andet rum en lidt ældre PC som kører XP. Begge går på nettet via hver sit kabel til routeren. Nu vil jeg gerne at min XP kan gå ind og bruge printeren fra den anden. Jeg forsøgte at krydse af i delingscentret på Vistaen efter bladet og dernæst på den anden oprettede jeg et netværk, men kan ikke fra den msk finde printeren, når jeg vil tilføje printeren. Kan jeg ikke lige få lidt hjælp eller henvisning til en artikel hvor jeg kan læse noget om det. Har også et problem med at skærmtastaturet kommer hver gang jeg starter og kan ikke få det væk.

Venlig hilsen Ole Rasmussen

Når det handler om almindelig brug af netværket, er der ingen væsentlig forskel på kablet og trådløst net. Kablet er sikrere, fordi kun computere tilsluttet fysisk til routeren kan gøre noget på netværket, mens man kan hacke sig ind på trådløse net udefra, hvis sikkerheden ikke er sat korrekt op.

Printerdeling mellem XP og Windows 7 kan udmærket lade sig gøre, men der er forskellige ting, der kan komme på tværs. Først skal du sikre dig, at arbejdsgrupperne hedder det samme på de to computere, ellers vil de gå forbi hinanden på netværket. I Windows 7 er standardnavnet WORKGROUP.


8748745072
Abonnent

    Nej ikke helt løst, men jeg har fået netværket sat op på begge maskiner og nået dertil hvor jeg skal have installere printeren på maskine 2, men nu meddeler den at der mangler en printerdriver mrk. INF fil type IN så hvis jeg finder den håber jeg at jeg er nået i mål, men hvor finder jeg lige den ??? Regner med jeg lige prøver hp.dk

    Venlig hilsen

    Ole Rasmussen

    Ja, driveren skal installeres på hver enkelt PC, der skal bruge printeren. Den kan (med lidt tålmodighed) bestemt findes på HP’s hjemmeside. Husk at der er forskellige udgaver til XP og Windows 7.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.