installation af paragon defragm.

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
erikrye
Medlem

jeg har forgæves forsøgt at følge jeres anvisning i nr. 3 2011,side 63, det går OK til pkt 2, hvor jeg får vinduet med “Product key”, “Serial Number” og “Get Free Seriel”. Når jeg  (som 3)  klikker på “Get Free Serial” får jeg en “advarsel”: “vil du kun vise de sikre elementer på Webstedet ?”, og svarmulighederne ja og nej. Hvadenten jeg klikker på ja eller nej får jeg en engelsksproget side mrk USA, der fortæller at min registration er udløbet, jeg tror det må være en side , der er beregnet på amerikanske kunder der har betalt for registreringen. Jeg kommer altså ikke ind på Paragons hjemmeside, og jeg har prøvet at køre hele forløbet igennem flere gange, og ind imellem “genstartet”. Jeg håber på hjælp fra Spørg Os Forum, og på forhånd tak.

Perioden for gratis registrering af denne fuldversion er desværre udløbet. Den er fastsat efter aftale med Paragon og kan ikke forlænges.

Beklager…

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.