Internetproblemer med W 10

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  havdrup 8 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
havdrup
Abonnent

Min nye W 10 computer har det med at miste forbindelsen med Internettet (trådløs forbindese) – oftest efter slumretilstand. Ikke bare forbindelsen til min lokale router, men ingen routere melder sig, når jeg holder pilen på ikonet. Har søgt at teste og lade den selv reparerer, hvilket ender med følgende meddelelse: “Der mangler en eller flere netværksprotokoller på denne computer”

Hvad gør en klog! og hvad gør jeg?

Genstart har indtil nu løst problemet, men det bør vel ikke være påkævet. Ingen problemer med en anden computer i huset.

Computeren er en Acer Aspire V3 – 372 -55PS. Er født med W 10 og har den nyeste opdatering 1511 (installeret 1-12-15). Fejlen menes ikke at have vist sig forud for nævnte opdatering dog en ret kort erfaringsperiode) 

Venligst/havdrup


havdrup
Abonnent

    Slutmelding fra havdrup.

    Meget er forsøgt og mange konsulteret. Mange gode råd indløbet, men intet resultat.

    Acer Support telefonisk forelagt problemet. Deres konklusion er, at der er tale om en fejl på netkortet. Fejlen kan ikke forventes rettet via opdatering, men skal rettes fysisk på deres værksted i Tyskland,

    God jul og godt nytår

    havdrup.


    nis1216852
    Abonnent

      Jeg har lige oplevet noget lignende. Havde opgraderet fra win7 til 10 , alt kørte godt, pludselig meldte en fejl sig og måtte nulstille alt. En ren win 10 blev installeret og det så ud til at virke,  dog kun et par dage, efter en slumring var mit wifi pist væk og kunne ikke tilslutte den igen. Ikke engang med den gamle cd med driver kunne rette op på det. Tænkte at det var netkortet , som et sidste forsøg nulstilte jeg min pc igen, nu køre det hele igen, og håber ikke problemet dukker op igen.


      havdrup
      Abonnent

        Hej Nis

        Interessanrt at høre – især hvis du igen får samme problem. På Microsofts forum meldte sig en, med nøjagtigt samme problem og på en computer magen til min og købt samme sted. Jeg har ikke forsøgt nulstilling, men var tæt på at forsøge, men så ringede jeg til Acer support og fik en klokkeklar melding om nødvendig fysisk genopretning af netkortet. Hvis din viser sig at holde i flere dage, vil jeg da gerne høre herom. Min kommer ikke på værksted før medio januar grundet ophold “udensogns”

        Med venlig hilsen.

        havdrup


        john.overgaard
        Abonnent

          Jeg har desværre ikke svaret men det ser ud som om jeg har samme problem og jeg overvejer at geninstallerer w10 en gang til men det er jo temmelig besværligt, så derfor spørger jeg er der nemmere løsninger. Jeg har prøvet at benytte mig af genoprettelsespunkter men uden held. Se vedlagte fil.


          havdrup
          Abonnent

            Hej John Overgaard.

            Dit problem synes identisk med mit, som dog nu er løst via værkstedsbesøg i januar 2016, hvor de skiftede netkortet til det trådløse netværk og opdaterede lydkort, idet der også var problemer der. Min pc. er igen på værksted med en del nye fejl – en rigtig “mandagsmaskine” – selvom begrebet vel ikke rigtigt eksisterer efter computerstyrede monteringer.

            Held og lykke (Køb aldrig acer – og slet ikke fra Bilka.dk)

            Havdrup

            Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.