Kan ikke aktivere bluetooth

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
hanne kallestrup822178
Abonnent

Hej, jeg har fået trådløst netværk. Ved ikke om det har noget med det at gøre.

Mit problem er at jeg ikke kan aktivere bluetooth. Der må være et eller andet der blokerer, men hvad ? Har prøvet at løse problemet i 8 dage, men det går ikke, jeg må have hjælp. 🙂

Når jeg klikker på ikonet på proceslinien kommer boksen frem med at wlan er aktiveret og nedenunder skulle jeg kunne aktivere bluetooth men den linie.  er død

Mere om samme spørgsmål : Efter at have surfet rundt, er jeg også kommet frem til at det er drivere der skal opdateres, men så kommer der noget frem med BIOS og eftersom jeg ikke ved, hvad det står for ja, så står jeg af for det tør jeg nok ikke.

Hej Hanne

Umiddelbart skulle der ikke være nogen forbindelse mellem trådløst lokalnet og Bluetooth, det er ret forskellige teknologier, der ikke umiddelbart blandes sammen.

Generelt vil jeg anbefale at opdatere driveren til Bluetooth-enheden til nyeste udgave fra producentens hjemmeside. Det kan få problemet til at forsvinde.

Hvis du giver flere detaljer om din computer, Bluetooth-enheden mm., kan vi komme problemet nærmere.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.