Kan ikke finde netværk

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
lavian
Medlem

Hej,

Jeg har skiftet fra linksys router til cisco router og nu kan jeg ikke finde netværket. Jeg kører XP 2002 Service Pack 3. Når jeg klikker på iconet for choose a wireless network får jeg frem at windows cannot configure wireless connection. If you have enabled another program to manage this wireless connection, use that software. (det har jeg vel ikke !!!???). If you want Windows to configure this wireless connection, start the wireless zero configuration (wzc) service. Hvad er det???

Jeg har prøvet at sætte kable mellem cisco router og pc og det gik fint, men det er jo den trådløse forbindelse jeg vil have og det kan jeg ikke få til at fungere. Hjælp!

Mvh Lars

Hej Lars

Det er formodentlig tjenesten “Automatisk konfiguration af trådløse enheder”, der ikke er aktiv. Jeg vedlægger et par skærmskud der viser, hvordan du aktiverer den:

Kør først programmet “Services.msc” for at få oversigt over tjenesterne (se første skærmskud).

Find frem til tjenesten i listen, højreklik på den og vælg ‘Egenskaber’ (andet skærmskud). Det giver et vindue, hvor knappen Start er aktiv. Klik på den for at starte tjenesten.

Så skulle netværket fungere igen.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.