Kan ikke komme på internet

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
Balzer
Medlem

Jeg har købt en ny router D-Link dir-655 jeg har 3 computer en mobiltelefon den en computer der kører Windows Vista vil ikke gå på internet den vil kun kører lokal er der nogen der kan hjælpe mig med finde ud af vad der gal for de andre går fint på nete også mobillen  

Mon du har en firewall installeret, der er sat op til maksimal (hysterisk) sikkerhed? Hvis det er tilfældet, vil jeg anbefale at afinstallere den – der er ikke brug for den ekstra firewall, når computeren blot er på et lokalt netværk.

Netværksregistreringen er i alle tilfælde forkert – det er et hjemmenetværk, ikke et offentligt – men det skulle ikke blokere for adgang til internettet.

Jeg vil foreslå at tage computeren fra netværket, fjerne alle registrerede netværk via Kontrolpanel, og derefter tilslutte computeren til netværket igen. Så finder Windows netværket, hvorefter du angiver det som et hjemmenetværk.

Jeg vil også anbefale at opdatere netkortets driver til nyeste version.

Hvis det ikke løser problemet, går jeg gerne mere i dybden med sagen.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.