Kan ikke logge på trådløsnetværk

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
nielswiingreen613900
Registreret bruger

I forbindelse med at jeg opgradere min Azer Aspire Z 5710 fra Windows 7 til Windows 8 er jeg stødt på det problem, at jeg ikke kan logge på mit trådløse netværk. Når jeg sætter min komputer i dvale tilstand og vækker maskine igen, så er jeg på det trådløse netværk et lille minuts tid og taber derefter forbindelsen igen.

Min Router er en Asus RT- N56U, og det skal nævnes at jeg har 2 bærebare komputer og har ingen problemmer med at komme på trådløs netværk på disse, desuden har vi telefoner og tablets tilsluttet ligeledes uden problem. Så problemmet ligger i min Acer.

Har ingen problem med at komme på nettet når jeg bruger kabel og tilstutter min Router.

Håber der er nogen der har en god hjælp og forklaring på mit problem

 

Venlig hilsen

Niels Wiingreen

 

Det lyder som et problem med driveren, men Acers side (der ligger her: http://www.acer.dk/ac/da/DK/content/drivers) har kun drivere til Windows 7, ikke til Windows 8. Netkortet i den model er fra LiteOn, hvilket er lidt usædvanligt, og de giver ikke umiddelbart en Windows 8 driver til netkortet.

Du kan prøve at kontakte Acer angående driveren, men praktisk set har de næppe flere muligheder end Acer tilbyder på deres hjemmeside.

Der er en lille chance for at det skyldes en obskur fejl i routeren, og at opgradering af dens firmware vil løse det:

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=RT-N56U&os=8

Også på routersiden: Prøv med andre krypteringsmetoder. WPA2 er bedst, almindelig WPA er også godt nok, WEP duer kun, hvis du ikke cirkulerer dybe hemmeligheder på dit trådløse net.

Mest sandsynligt er det dog at du bliver nødt til at investere i et nyt trådløst netkort, der har en ordentlig driver til Windows 8.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.