Kan ikke se film på Samsung TV fra min Server

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
rrolsted
Abonnent

Mit Samsung TV kunne ikke kommunikere med min gamle Synology DS101g+ hvorfor jeg købte en ny DS110j, og havde derefter ingen problemer.

Men da gik over til at optage i HD kom nye problemer. Så længe filmene var 2GB og derunder, var der ingen problemer, men ved en film på 4,690GB fik jeg meddelelsen, “ikke-understøttet filformat”. Derpå gjorde jeg den samme film mindre dvs. på 3,250Gb, hvorpå jeg fik meddelelsen: “Denne meddelelse vises hvis filmfilen Kodes med Ikke-understøtte lyd Codex, hvorpå filmen blev vist uden lyd. 

Jer har en Western Digital boks som jeg har brugt på et andet fjernsyn, via den kan jeg godt se alle film, også på mit Samtung TV.

Jeg har kontaktet både Synology og Samsung uden de har kunnet hjælpe, jeg har prøvet at fremstille filmen med et andet program, med samme resultat, hvad kan jeg gøre ved det.

Jeg gætter på, at du lader Synology boksen streame video til dit TV?

I så fald er problemet sikkert en fejl i din Synology. Jeg vil foreslå at hente og installere den seneste udgave af dens styreprogram:

http://www.synology.com/support/download.php?lang=us

Den manglende codec skyldes et eller andet problem i kodningen, hvor den enten bruger en usædvanlig codec, usædvanlige indstillinger (frekvens og opløsning), eller simpelthen også en programfejl der. Her kan du undersøge videofilen og om der er kompatibilitetsproblemer med DLNA-serveren:

http://www.synology.com/dsm/DLNA.php?lang=us

Det er et komplekst felt, så der er en del dokumentation at pløje igennem…


rrolsted
Abonnent

    Jeg hentede selvfølgelig Synologys seneste styreprogram, uden at det hjalp noget og jeg forelagde til sidst Samlung alle mine resultater, hvorpå jeg fik svar fra dem at det var en fejl ved TV apperatet.

    Ud fra det anser jeg derfor sagen for afsluttet

    Mvh.

    Richardt Rolsted

    Fint, og tak for opfølgningen. Det kan være besværligt med alle de komplekse apparater, der findes i dag.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.