Linksys Ekstender

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
bent09
Abonnent

Jeg har købt en LinksysRE2000ekstender.Men midt i konfigurationsprocessen,som ellers skulle være simpel, bliver den afbrudt og siger”ingen netforbindelse,Kontakt support”. Samtidig kan jeg se at der er installeret noget der hedder Linux Internet Gateaway Device, uden mit samtykke.Kan det have noget med hinanden at gøre? Jeg vedhæfter et par skærmskud.

Hilsen Bent

 

 

Installationen af et Internet Gateway Device er korrekt. Det bruger Universal Plug and Play, og er præcist den teknik, der normalt gør opsætningen simpel.

Når det nu ikke fungerer efter hensigten, må den fejlfindes. Her vil jeg anbefale at bruge en kablet forbindelse til RE2000 enheden, så eventuelle problemer med det trådløse i den ende er ude af billedet.

Sluk og tænd routeren, så den er i frisk tilstand, og følg så instruktionerne til at oprette forbindelse mellem den og RE2000. Bemærk at der er tre forskellige måder at gøre det:

1) Den medfølgende guide.

2) Manuelt via dens administrationssider.

3) WPS, hvis din router understøtter det.

Hvis det stadig giver problemer, bør du se på routeren, og prøve dette:

1) Skift kryptering, helst til WPA2. Netværksnavn og adgangskode bør være uden usædvanlige eller skandinaviske tegn, de kan blokere processen.

2) Opdatér routerens firmware, hvis det er muligt.

3) Nulstil routeren og sæt den op forfra. Det bør gøres med 30-30-30 nulstillingen, hvor Reset-knappen holdes inde i 30 sekunder med strøm på, så 30 sekunder uden strøm, og til sidst yderligere 30 sekunder mens strømmen tilsluttes. Efter denne nulstilling skal routeren sættes op helt fra bunden.

PS Jeg har vedlagt dit andet skærmskud til mit svar. Af tekniske grunde kan jeg ikke indføje det i dit oprindelige spørgsmål, men nu er det ved hånden.


bent09
Abonnent

    Jeg vil prøve muligheden med at se på routeren, men inden vil jeg lige være sikker:kan man uden problemer ændre krypteringen fra WPA til WPA2?

    Ja, du kan sagtens skifte kryptering.

    De to metoder er, som navnet antyder, ikke specielt forskellige – og alle rimeligt nye trådløse enheder understøtter WPA2, der har løst nogle sikkerhedsmæssige problemer fra den første udgave.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.