Lysende netværksforbindelse

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Jeg købt ny PC med W7. Antennesymbolet lyser konstant (rødt). Jeg ønsker ikke at køre med trådløst netværk, da PC’en står et fast sted. Betyder det, at jeg kører trådløst konstant? Eller hvordan kan jeg fortælle PC’en, at den ikke skal køre trådløst (hvis den altså gør det)?
(I W XP-udgaven blev der vist et pop-up nederst i højre hjørne hver gang, PC’en blev tændt.)

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Afhængig af din pc model vil der være mulighed for at slukke for dit trådløse netværk. Læs i manualen eller skriv din pc model her, så kan jeg muligvis finde ud af det.

    Alternativt kan du frakoble det trådløse netværk via ‘enhedshåndtering’ – find frem til linien der hedder ‘netværkskort’ og dobbeltklik på den – så kommer der sikkert 2 linier mere og hvis du peger på den der hedder noget med ‘wifi’ og højreklikker og vælger ‘deaktiver’ – så forsvinder det trådløse indtil du finder på at slå det til igen…


    sessan2
    Abonnent

      Til Jan Larsen! (ref. dit svar af 26. FEB 2011, kl. 22:50)
      Min PC er en Acer Aspire 7552 serien, med Windows 7.
      Det gør mig ikke noget, at trådløs-knappen lyser konstant. Jeg er blot bange for, at alt, hvad jeg foretager mig på PC’en, bringes ud i det trådløse rum, men det sker måske ikke, når jeg ikke er forbundet til en router, men kun til fastnettet, selvom trådløs-knappen lyser?

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Rækkevidden af dit trådløse netværk er sjældent over 10-15 m i et normalt hus/lejlighed og max op til omkring 30m i åbent land – lidt plus/minus – så det er næppe sandsynligt at andre vil få adgang til det, lidt afhængig af hvordan du bor selvfølgelig, men da du kører kablet netværk vil der højst kunne ske det at du evt. vil kunne koble på en trådløs router et eller andet sted i nærheden – ikke omvendt. Der er således ingen grund til bekymring over at nogen skal få adgang til din pc ad den vej.

        Selvfølgelig vil der i ekstreme tilfælde være en yderst lille risiko for at nogle vil prøve at få adgang til din pc, men da du jo skal give lov til en evt. adgang er det nærmest hypotetisk.

        Du skal således ikke være bange for at det du laver på din pc vil drøne rundt ude i ‘det trådløse rum’ men rent resurcemæssigt vil du få en anelse bedre ydelse ved at slå det fra – det bruger trods alt både processorkraft og batteri at have det slået til, selv om det godt er ‘pebernødder’ vi taler om…

        Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.