Nas Duo

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
swarming780164
Registreret bruger

Jeg har købt en Netgear ReadyNAS Duo, som jeg har fået til at virke både på min stationære pc med widows Wista og min bærbare pc med windows 7. For ca. 4-5 måneder siden mistede min bærbar pc forbindelsen med min Nas Duo. Den kom med følgende fejlmeddelse: Der kan ikke opnås adgang til \86.52……Fejlkode : 0x800704cf. med følgende tekst: Kontroller om navnet er stavet korrekt.Der kan muligvis være problemer med netværket. Jeg har forsøgt at ringe til NAS support, men de siger, at de ikke kan hjælpe, da det er et windows problem.

Se, det er jo et rigtig interssant spørgsmål…

Jeg har forsket i den fejlmelding og giver forhandleren ret – det må være en Windows-sag. Nærmere betegnet har Windows sikkert rod i virtuelle netværkskort, som kan ses via Enhedshåndtering, jeg vedlægger to skærmskud.

I Enhedshåndtering skal du aktivere visning af skjulte enheder.

Det giver en liste over netværksenheder, der kan være temmelig lang. Vedlagte eksempel fra min egen computer er i den korte ende. Er der 100-200 ensartede enheder her, skal du simpelthen slette dem alle – Windows vil selv genopdage dem, der er nødvendige. Slet også Microsoft 6to4 netværkskort, det kan også være årsag til problemet.

Genstart computeren. Windows vil formodentlig finde et netværkskort eller to, det skal den have lov til. Prøv så om du har forbindelse til din ReadyNAS.

Til reference er her en meget lang tråd hos Microsoft om problemet og mulige løsninger:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-networking/windows-7-system-error-1231-network-location/07c46785-cd1b-42c9-aa94-0adf1f4e2516


swarming780164
Registreret bruger

     

    Hej Henrik. Tak for dit svar. Efter at jeg fik slettet listen over netværksteder kunne jeg få adgang til at browse på NAS og se de filer, som jeg tidligere har gemt. Dog har jeg efterfølgende fået problemer med at lave et nyt back-up job på min NAS. Jeg ville ha’ vedhæftet et billede af problemet, men det ville ikke lykkedes, da jeg kun har det som pdf-fil. Jeg har ikke prøvet på vores anden bærbar PC, da der er rigtig mange netværksenheder – ca. 200 og det tager lang tid at slette enhederne en af gangen. Er det muligt at slette flere netværksenheder af gangen? Med venlig hilsen Stig.

     

    Tak for tilbagemeldingen. Min mening om at Windows opfører sig sådan er ikke egnet til offentliggørelse…

    Der er desværre ikke umiddelbart andre måder end “Delete – OK” til at fjerne de mange forvirrende pseudo-adaptere.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.