NAS-tilslutning

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
philip204967
Abonnent

Hej Komputer For Alle !

Jeg påtænker at købe en Zyxel NSA 325 således, at jeg kan opbevare alle mine fotos og lydfiler på den – derudover vil jeg gerne på et senere tidspunkt streame både film og musik.

Jeg har læst flere steder på nettet at man skal tilslutte NAS til routeren via kabel MEN jeg havde tænkt at denne NAS skulle stå i et andet rum langt fra den trådløse router. I dette rum er der edbstik i væggen – så mit spørgsmål går på om det er muligt at skabe forbindelse til det trådløse netværk ved blot at tilslutte NAS til mit edbstik i rummet og så finde NAS på det trådløse netværk eller skal der indkøbes andet grej for at få det hele til at virke.

Min router er en D-LINK DIR 165 som har n-standarden indbygget.

venlig hilsen

Philip

 

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    ZyXEL NSA 325 understøtter udelukkende kablet netværk og kan ikke forbinde til dit trådløse netværk.

    Hvis du med “edbstik” mener et netværksudtag (se billede 1 – udtag.jpg), som er forbundet til routeren, vil det fungere fint.

    Hvis du mener et 230V edbstik med skråstillede ben (se billede 2 – edbstik.jpg), har det ikke noget at gøre med netværk eller trådløs dækning.

    Er der en særlig grund til, at NAS’en ikke skal stå ved siden af routeren?


    philip204967
    Abonnent

      EDB-stikket er et netværksudtag.

      venlig hilsen

      Philip

       

       

       

       

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.