netværk fungerer kun et eller to timer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
marianne vianello
Medlem

Hej. For et par uge siden begyndte vores trådløs (Netgear WNR 2000) at fungere mærkeligt. Efter en eller to timer alle bærbar kan ikke gå på nettet mere (ingen problem med min stationære Vista), (bærbar 1 xp, 1 Vista og 1 Mac). Fra Mac får vi en info om “time out”. Den har virket fint i 8 måneder. Nu skal man slukke den og tænde det igen, så har man adgang indtil…det ved vi ikke! Har testet routeren og den “virker” fint, har ledt efter opdatering af den men den har de sidste. Skal jeg bare sparke den ud af vinduet og købe et nyt? Håber I kan hjælpe. Franco

 

Mon naboen har sat et trådløst netværk op på samme kanal..?

Programmet InSSIDer (http://www.metageek.net/products/inssider) viser dig, om der er flere netværk på samme kanal, f.eks. den meget brugte kanal 6. Hvis det er tilfældet, kan du løse problemet ved at flytte til en lavere eller højere kanal. Sørg for at komme nogle trin væk fra andre trådløse net. InSSIDer vil hjælpe dig med at vælge den kanal, hvor der er færrest forstyrrelser.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.