Ny hastighed

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jorgki
Medlem
Jeg håber i kan hjælpe mig, jeg er gået fra 20/20 bit til 40/40 bit, men jeg kan måle at jeg kun får 20 bit når det går igennem min router Zyxel NBG 334 S men når jeg tager stikket ud af routeren og sætter den direkte i boxen fra comxnet, måler den ca. 42 bit er det bare en gammel router der ikke kan klare mere ind 20 bit eller hvad ?…

Hvis din forbindelse var trådløs, ville begrænsningen ligge der (20 megabit/sekund er toppen for G-netværk), men da du bruger kabel, burde du få betydeligt bedre hastigheder. Din ZyXEL-router er en 108 MHz model, der er bygget til højere hastigheder og bør ikke umiddelbart sætte den slags begræsninger på.

Har du prøvet at gå ind på dens administrationssider for at undersøge, om Quality of Service er sat til at begrænse båndbredden? Det er umiddelbart det bedste bud.

Du kan også prøve en nulstilling til fabriksindstillingerne, hvis du har manualen der beskriver proceduren. Det vil naturligvis også nulstille alle adgangskoder og andre indstillinger.


jorgki
Medlem

    Okay jeg har prøvet at nulstille det hele, men den køre stadigvæk kun ca. 20 megabit med kabel i min stationære pc, men jeg skal nok alligevel skifte til en anden fordi alle vores bærbare pc’er skal jo også gerne have glæde af den ekstra fart vi betaler for, hvad for en skal man så købe ?… 🙂

    Jeg bruger selv en ASUS-router, denne model:

    http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=670074

    Den har ekstra CPU-kraft og vil med sikkerhed ikke være en flaskehals i netværket.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.