Opsætning af bluetooth

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år siden.
Oprettet af
henningsand
Abonnent

Jeg vil gerne have adgang til min mobiltelefon via bluetooth. Men Når jeg forsøger at tilføje enheder finder windows 7 ikke min telefon. Og når jeg i kontrolpanel søger efter bluetooth finder den ikke noget.  Vil det sige at min komputer ikke understøtter bluetooth.  Kan man downloade en driver m.m. for at få pc’ en til at understøtte bluedtooth.  For neden på min skærm at der heller ikke et bluetooth symbol, jeg ved ikke om det har nogen betydning.  I wondows hjælp og support er en bluetooth modem omtalt, skal jeg have fat i sådan en ??

vh
Henning Sand

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Først og fremmest skal du jo sikre dig at der rent faktisk indeholder en bluetooth sender – det er langt fra alle pc’er der har den funktion – det må du kunne læse ud fra brugervejledningen til din pc.

    Hvis det er tilfældet at din pc ikke har bluetooth må du en tur ned i nærmeste computerforretning og købe en bluetooth-dongle – det er en ganske lille dims med et usbstik i den ene ende, næppe større end en negl og den er beregnet til at sidde i en usbport hele tiden idet den er så lille at den ikke generer ved alm brug af pc’en. f.eks.:

    http://www.computercity.dk/Products/Product.aspx?id=4261634

    Den koster omkring en hundredlas eller lidt derover og leveres som regel med driver på en lille cd som det dog ikke altid er nødvendigt at bruge. Min egen win7 fandt straks den lille dims og koblede lynhurtigt op til min nye androidtlf.


    henningsand
    Abonnent

      Tak for svaret. Jeg har i løbet af dagen invisteret i denne lille dims og den virker

      tilsyneladende. Der er i hvert fald forbindelse til mobilen men der skal installeres en driver og dén kan windows  ikke finde. Og denne driver skal vel installeres før at jeg kan få adgang til billederne på mobilen. Vi har 2 mobiler men der kan ikke findes drivere til nogen af dem. Når systemet har søgt efter drivere og ikke fundet dem hvad muligheder har jeg så nu ?

      Og jeg har været inde på Nokias hjemmeside for at finde drivere til vores 2 mobiltelefoner, men de findes tilsyneladende ikke, så hvis jeg vil have det til at virke, så må jeg vel investere i nye mobiltelefoner som understøtter bluetooth bedre.  ??

      vh

      Henning


      henningsand
      Abonnent

        Hej Jan Larsen

        Du har ikke kommenteret mit svar endnu, er det korrekt at det hele opsætning afhænger af at der findes en driver til mobiltelefonen som skal få det hele til at hænge sammen.

        vh

        Henning

         

        jan larsen
        jan larsen
        Supporter

          Hej Henning

          Jeg har lige checket det af med min kones gamle Nokia (2610 klap – 3 år gl) med indbygget bluetooth og min egen pc der også skal bruge den omtalte bluetooth-dongle.

          Når jeg tilslutter telefonen beder min pc også om en driver til den, men ved at trykke på annuler og så bare gå videre fik jeg fint kontakt til alt indhold på telefonen alligevel og kunne både down- og uploade f.eks. billeder – i mit tilfælde var det altså slet ikke nødvendigt med den driver og måske er det også tilfældet for dig…

          Det må være en opgave for Nokia at se på yderligere detaljer her. I første omgang ville jeg undersøge, om der findes en firmware opgradering til telefonen, det retter fejl og giver nye funktioner. På Windowssiden er der nok ikke mere at gøre.


          henningsand
          Abonnent

            Jeg kan stadig ikke få forbindelse, mangler en driver, så nu har jeg skrevet til Nokia.com/support med mit problem.

            (Windows 7: enhedsstatus: MANGLER AT BLIVE INSTALLERET EN DRIVER (KODE 28)

            vh

            Henning

             

            Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.