password

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
geha
Abonnent

tIL KOMPUTER, JEG HAR EN ROUTER  linksys WRT54Gc ver 2.0 trådløs som jeg godt vil bruge til min HTC wildfire telefon via wi-fi . Når jeg går ind i opsætning spørger den om adgangskode taster der jeg admin ind men får så at vide at det er forkert adgangskode. Cd’en som jeg fik med router beskriver intet om adgangskode.Telefonen melder linksys i display inden forespørsel om kode.

Hvad skal jeg gøre Hilsen Gert.

Du skal sikkert angive både brugernavn og adgangskode som admin, hvis den stadig har standardindstillingerne.

Alternativt kan du nulstille routeren ved at holde reset-knappen inde i 30 sekunder (der skal være strøm på). Når det er gjort, kan du logge ind med adgangskoden admin, og et brugernavn der enten er tomt eller også admin.

Nu kan jeg ikke rigtig gennemskue om det er det samme, men købte en iPhone for en måbed  siden, som jeg jo også ville have til og bruge mit trådløse, – som den også fandt og spurgte om Password til. Måtte ringe til internetudbyder, som fortalte, det stod på min router – det nummer som  hedder web hsk

Susanne

Hej Andersine 🙂

Det kan indimellem være svært at gennemskue – og når jeg læser sagen igen, kan jeg se, at jeg misforstod spørgsmålet: Jeg har svaret på, hvordan man kommer ind på administrationssiderne på routeren, ikke hvordan man forbinder en ny enhed til den via det trådløse net – men det er også nyttigt, for netop på administrationssiderne kan man ændre adgangskoden til det trådløse net, og derefter tilslutte sine enheder.

Nogle routere kommer så med en forudindstillet adgangskode trykt på en etiket, eller har en WPS-knap, der springer koden helt over. Livet er blevet nemmere, også fordi fabrikanterne ikke har lyst til at få alt for mange kunder til at ringe ind og spørge efter adgangskoden 🙂

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.