printer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
plcrls
Medlem

Hej… Jeg har en canon MP 620 printer! Den skulle kunne bruges trådløst! Hvordan får jeg gang i det? Jeg har en router som kan det der trådløs i forbindelse med mit bredbånd.

Kan den køre trådløst og med kabel til en anden PC samtidig?

At koble den til det trådløse netværk har to aspekter:

Dels skal du få printeren koblet op på netværket. Der må være en søgefunktion i printeren, der lader dig udvælge netværket, angive adgangskoden og komme på.

Og dels skal du installere den medfølgende programpakke på din computer, så den kan installere den rigtige driver og finde frem til printeren på netværket.

Det er mig lidt uklart, hvad du mener med “trådløst og med kabel til en anden pc samtidig”. Hvis du tænker på at pc’en er koblet til netværket med kabel, mens printeren er trådløst forbundet, vil det gå fint. Er det derimod din tanke at bruge en USB-forbindelse til printeren samtidig med at den bruges via netværket, kan det give anledning til problemer. Jeg vil klart anbefale, at den kun bruges via netværket, når du har fået hul igennem til routeren.

I øvrigt vl jeg henvise til printerens manual for flere oplysninger om, hvordan du forbinder den til netværket og installere drivere på de tilsluttede pc’er. Proceduren kan være ret forskellig fra printer til printer, så det er ikke muligt for os at være mere specifikke.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.