Problem med download

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
andreasperle
Medlem

Jeg har en windows 7 pc, og vil gerne downloade en driversoftware til et lidt ældre lydkort. Problemet er at filen kun fungere i windows xp eller ældre, så når den skal til at installere filen, afbryder installationen. Jeg har også den originale cd, med driversoftwaren, men den har det samme problem

Findes der en smart måde hvorpå jeg kan installere filen alligevel, eks. ved hjælp af noget i retning af kombalitets tilstand. Eller en anden måe jeg kan “snyde” filen på.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er jo ikke givet at der overhovedet findes en win7 driver til dit gamle lydkort og så er sjældent man kan få det til at ’spille’ – du kan prøve at installere driveren i kompatibilitetestilstand, men det er og bliver noget bøvl og det fungerer sjældent godt. Lidt anderledes er det med ‘rigtige’ programmer der tit kan komme til at køre på denne måde.

    Hvis du vil have hjælp til at finde en evt. fungerende driver må du lige hoste op med fabrikat og specifikationer på dit kort.


    andreasperle
    Medlem

      Jeg har prøvet at finde ud af hvordan jeg kan køre den i kompatibilitetestilstand, men jeg kan finde ud af hvordan jeg skal gøre det når det er under installationen. Så hvordan gør jeg det?

      Kortet er et Sound Blaster Live! 1024. Kortet er 9 år gammelt, så det kan være at der ikke er så meget at gøre her.

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Ja, det er godt nok en gammel svend, men det ser nu ud til at der alligevel findes en mulighed – prøv at downloade denne driver Pack – jeg har i sagens natur ikke mulighed for at kontrollere om det rent faktisk kommer til at virke, men det er bedste bud.

        http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=da&langpair=en|da&rurl=translate.google.dk&twu=1&u=http://hotfile.com/dl/42939423/7084b94/SBLive_SupportPack_2_0.exe.html&usg=ALkJrhhMm0anrfGkXxfVtZQ7F9mZ4JTG5A

        Du skal nok markere og kopiere adressen og sætte den ind adresselinien på din  browser for linket virker…


        andreasperle
        Medlem

          Jeg kom ind på siden og fik filen Downloaded men så da jeg ville installere den, kom meddelsen om at mit operativsystem ikke passede til programmet.

          Så det ser ikke så godt ud.

          Lad mig lige foreslå at anskaffe et nyt lydkort, f.eks. til USB-porten. De koster ikke meget.


          andreasperle
          Medlem

            Hej Henrik

            Tak for dit svar.

            Det var også det jeg endte med at gøre.:)

             

            Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.