router ac

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
poul markussen
Abonnent

Jeg har stofanet med stofas modem router opsætning. Kan jeg få hurtigere netværk ved at bruge en NY  ac router efter stofas modem/router??

Mvh Poulm

 


hlexa
Registreret bruger

    Depends.

    Du må komme med lidt flere oplysninger; hvor hurtig er din Stafa forbindelse? Hvad bruger du nu? Hvor langt er din computer fra APen i Stofas modem/router? Din computers trådløse netkort – hvilken model netkort?

     

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Med mindre du er i udkanten af routerens trådløse dækningsområde, og du får en nyere router med større rækkevidde, vil det næppe gøre en forskel. Det er meget sjældent router eller moden, der er flaskehalsen.

      Hvis der er et problem med routeren, kan det påvirke hastigheden negativt og så vil det selvfølgelig også hjælpe, hvis routeren bliver skiftet. Mange samtidige brugere kan også være et problem.

      Er din router mere end et par år gammel, kan det være en god ide at få den skiftet til en nyere model, men det er ikke sikkert det påvirker hastigheden overhovedet.

      Oplever du generelt problemer med hastigheden på din internetforbindelse, skal du kontakte Stofa, der kan foretage en fejlsøgning.

       

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.