Sætte kode på netgearrouter

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
8748745072
Abonnent

Jeg har en Netgear Router som kører m kabel til den ene PC, men trådløst til en anden PC. Nu ønsker jeg at sætte en kode på så ingen udefra kan koble på, men hvordan gør man lige det ? har hørt det er besværligt eller ??

Venlig hilsen

Ole Rasmussen


Tips3
Medlem

                    Det er meget let at gøre

    Du skal måske først nul stille din netgear router, så at den er på fabriksindstildningen.

    Den computer du skal bruge, det er kun den som er kablet til routeren som du kan bruge.

     

    Du åbner herefter Windows brovser, og du skriver i aller øverste linje, ja der hvor at det plejer at starte med http og der skal du skrive =

                     http://www.routerlogin.com  og tryk på enter

     

                      Bruger navn     =    admin

                      adgangskode    =   password        og klik på OK

     

    Jeg har 2 forskellige netgear router eller 2 forskellige modeller, og det er precis ligedan den måde at der skal logges på.

    Det er også helt almindelig med en netgear router at det hele står skrevet på en lille skilt under bunden, ja adgangskode og det hele.

    Men for at du kan hvere sikker på at adgangs kode og password passer, ja så skal du bruge spidsen af en kuglepen til og trykke på den lille knap bag på, og den skal jo hvere strøm på så du kan nulstille den, og når du trykker på knappen med kuglepennen, ja så kan du jo høre det siger klik klik, og gør det bare flere gange.

     


    Tips3
    Medlem

      Og når at du så er logget på i din netgear router, så skal du jo bare kikke på alle de forskellige muligheder som at der er og indtaste din adgangskode, og hvilken kanal som den skal sende på, og hvilken navn som at den skal sende på som du kan se i computeren i bag efter når du skal logge på med kodeord.

      Fra den pc, der er tilsluttet med kabel, indtaster du denne adresse:

      http://192.168.1.1

      Her skal du give en adgangskode, der er angivet i routerens manual.

      Derefter finder du frem til en administrationsside for Wireless, derunder Security (eller lignende – det kommer an på den konkrete model).

      Her aktiverer du en passende sikkerhed (WPA eller WPA2) og indtaster en adgangskode. Klik OK (evt. Apply eller lignende). Routeren vil muligvis genstarte. Derefter skal du også angive adgangskoden på din trådløst forbundne PC, så den kan få sin forbindelse igen. Nu kan ingen uvedkommende hoppe på nettet.

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.