Streaming fra pc til smarttv

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Hej

Kan nogen her hjælpe med opsætningen af mit hjemmenetværk, så jeg kan streame billeder fra komputer til tv (panasonic).Det er en stationær komputer med windows 7 

og der bruges kabel til nettet.Jeg bruger også kabel fra tv til nettet

Mvh. Tage


Mogens R.
Medlem

    Hvis du har trådløst netværk i hjemmet, og får dit Panasonic TV med trådløst net, i opsætningen, og vælger dit trådløst net, og koden indtastet, så er du klar til at se PC, på dit TV.

    – Men du ser samtidigt også, hvad du laver på din PC, hvad der vises på TV.

    Er dit TV klar til SMART-TV eller installeret WiFi – prøv lige at se i vejledningen.

    Hej igen

    Min stationære komputer har ikke trådløst netværk, så alt foregår med kabel. Mit tv er klar til smart-tv.På tv-skærmen kommer følgende dialogbox:DLNA-server blev ikke fundet.Kontroller at: DLNA enheden (serveren) er konfigureret og tilsluttet til at dele indhold.Tvet er sluttet til dit hjemmenetværk.

    Er det på komputeren der er mamgler i opsætningen ?

    Mvh. Tage

     

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Hej Tage,

      Hvor ulogisk det end lyder skal du ind i Windows Media player på din pc med Windows 7. Åbn menuen Stream og klik på Flere streamingindstillinger…

      Markér Lokalt netværk i rullemenuen og vælg nu Tilladt ud for “Medieprogrammer på denne pc…”. Find også dit tv i listen (skal være tændt og på netværket) og vælg også Tilladt her.

      Klik så på Vælg indstillinger for hjemmegruppe og deling.

      Sæt markering i de typer filer, du vil dele – altså Billeder, Musik, Videoer og sæt markering ved “Udfør streaming af billeder, musik og videoer til alle enheder på mit hjemmenetværk”. Klik på Gem ændringer.

      Tilbage i Windows Media Player skal du nu vælge de mapper, du har billeder i. Klik på fanen Organiser og vælg Administrer biblioteker og Billeder. Tilføj dine billedmapper en ad gangen, så de kommer med i DLNA-delingen.

      Nu burde det virke.

       

       

      Hej igen

      Stremingen er nu ok men der var ikke forbindelse før jeg fjernede net switchen og kun brugte det direkte kabel fra router til pc.

      Mvh.

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.