trådløs netværksdækning

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Premat
Medlem

Hej Jeg har en Cisco trådløs router fra Stofa der er kablet i soveværelset. Når jeg har min eller min datters bærbare i stuen kniber det med at vi kan komme på internet uden at trække et langt kabel ind fra soveværelset. Hvordan forlænger vi rækkevnen fra det trådløse netværk til stuen. Jeg har set forskellige ting i jeres blad ,men er i tvivl alligevel, skal jeg f.eks. bruge homeplugs, en ny kraftigere router bag hoverouter, eller en USB trådløsmodtager, eller noget helt tredie.

Jeg imødeser nogle gode råd.

Hilsen

Der findes mange metoder til det. Nogle forslag:

1) Hvis routeren kan flyttes til en bedre placering i det oprindelige rum, kan det lige få signalet til at gå igennem. Højt og så tæt på stuen som muligt.

2) Er det ikke nok, bør du sætte et adgangspunkt mere op, helst af den nye N-type, der har bedre rækkevidde end de gamle G-routere. I første omgang kan du prøve at stille den i i soveværelset og se, om det når frem.

3) Har du kun brug for at tilslutte en enkelt computer, er homeplugs en meget nem løsning. De nyeste modeller har langt bedre rækkevidde end de gamle.

4) Hvis det skal være helt godt, bruger du kabel eller homeplugs til at forbinde en ekstra router eller et adgangspunkt inde i stuen. Det gør jeg, og så er der masser af dækning.

Husk at hvis du sætter en ekstra router op, bør DHCP-serveren slås fra i den.

Der findes også forskellige repeatere, men de har tendens til at spise temmelig meget af båndbredden. Det er bedst at bruge et ekstra adgangspunkt (eller en router konfigureret som adgangspunkt) – jeg har gode erfaringer med dette:

http://www.edbpriser.dk/access-point/asus-ea-n66-id-6675579.aspx

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.