Trådløs router/internet forbindelsen forsvinder sommetider.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
karsten s.
Abonnent

Hej! Min komputer mister sommetider forbindelsen til internettet. Jeg kan se i bunden af skærmen, at min komputer stadig har forbindelse til min trådløse router (ASUS WL 520g), min der er ingen internetforbindelse. Sjovt nok, har det ikke indflydelse på min telefon, som er koblet til routeren. Problemet løser jeg altid, ved genstart af routeren, men det er ikke en holbar løsning.

Er det nogle der kan hjælpe mig??

Min komputer: Windows Vista

Hilsen Karsten

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Enten er der en fejl i din router eller også er det der generelt ustabil forsyning i dit område.

    I begge tilfælde er du nok nødt til at kontakte din udbyder – og hvis det er din egen router (altså ikke leveret af din udbyder) må du evt. hen til forhandleren. Husk der er altid 2 års reklamationsret på ting man køber i butikker.

    Du kan dog først lige prøve at nulstille routeren – der er sikkert et ganske lille hul på bagsiden – kun lige stort nok til at man kan få en udrettet pairclip ind – brug så papirclippen og hold den inde i et par sekunder. Prøv så efterfølgende om det har hjulpet – ellers må den anden vej som først beskrevet…


    karsten s.
    Abonnent

      Hej Jan! Jeg har prøvet at nulstille routeren ved en tidligere lejlighed. Og min router er 5 år gammel. Så jeg har besluttet af få en ny router. Tak for hjælpen…………..

      Hilsen Karsten

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.