Trådløst netværk

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Bent Juel Jensen
Medlem

Efter at have kørt Magix PC Check & Tuning igennem på min A Book Mini bærbare, kan jeg ikke etablere forbindelse til mit trådløse netværk. Når jeg højreklikker på netværksikonet på Processlinjen og vælger “Vælg et trådløst netværk” kommer teksten: Windows kan ikke konfigurere den trådløse netværksforbindelse. …..Du skal kigge i artikel 871122, men det bliver jeg ikke klogere af. Jeg har også været inde for at kigge i wzc, men den linje eksisterer ikke i min mini. Netkortet er: Realtek RTL8187SE trådløs 802.11b/g 54 Mbps PCIE netværksadapter.

Kan I hjælpe mig med at komme på igen?

Mvh

Bent

Problemet kan faktisk forårsages af et problem i Windows selv, jfr. denne artikel:

http://support.microsoft.com/kb/871122/da

Den rummer også et lille FixIt program, der skulle klare sagen, der præcist består i at Windows’ netværkskonfiguration er slået fra.

Da der gik så lang tid inden jeg fik et svar, valgte jeg et gendannelsespunkt fra før jeg kørte Magix-programmet, så jeg har ikke prøvet denne løsning. Men jeg tror på den og afprøver den senere på en anden bærbar, der fik samme problem. Mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Bent Juel Jensen

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.