Wireless Range Extender

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
5047166516
Registreret bruger

Hej, jeg købte i efteråret en Extender fra jer, og har siden brugt mange timer for at få den startet op -dog uden held.  Jeg ringede til YouSee  for at høre om der skulle ændres på indstillingerne på min router, jeg fik den besked, at min router nok var for gammel, så de ville sende mig en ny, hvor det problem med WPS var løst i routerens indstilling. Men resultatet var det samme som før – virkede heller ikke. Jeg har selvfølgelig også forsøgt brug af telefonen, men får helt andre sider end det der står i manualen. Derfor spørger jeg, om du kan hjælpe mig og fortælle hvad jeg skal gøre ??

Venlig hilsen Tage

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hov, det spørgsmål er blevet glemt – beklager meget!

    WPS er naturligvis den nemmeste løsning.

    Men når det er prøvet uden held, skal du tilslutte dig direkte til opsætningssiden som angivet på den lille etiket, der sidder på netværksudvideren. Netværksnavnet starter med ‘WIRELESS’, og etiketten har (midlertidigt) brugernavn / adgangskode til at logge ind. Derfra kan du oprette forbindelse til dit almindelige trådløse netværk, og så kører det.

    Sig til, hvis du får brug for flere detaljer.

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.