YouTube stopper

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 år siden.
Oprettet af
user-336830
Registreret bruger

YouTube stopper afspilningen på min pc. af videor efter ca 1 min. ( går på pause II ). jeg kan genstarte afspilningen ved at trykke på pilen, derefter stopper den igen efter ca 1 min.

PC. Lenovo yoga slim  8 / 512. med Ryzen 7 4000 serie prosessor.

tips
tips
Registreret bruger

  Der kan jo ske det at en browser bliver defekt, feks. googel chrom og det er sket her i forum, du kan jo selv begynde at teste din computer og ved hjælp af udelukkelses metoden prøve at finde frem til fejlen, ja du kan jo udmærket have feks. 4 browser installeret gratis og derefter afprøve hvor fejlen opstår.

  Prøv feks. Firefox og googel chrom beta og Microsoft Edge og find frem til hvor at fejlen opstår.

  https://www.mozilla.org/da/firefox/new/

  https://www.google.com/intl/da/chrome/beta/

  Hvis at der mod forventning er fejl i alle browse, må vi se på om der er noget galt med internetforbindelse eller modem eller din computer og installeret programmer…..

  tips
  tips
  Registreret bruger

   Du kan jo også lave en anden dobbelt test, ja gå ind på hjemmesiden hos DR.DK og se om det fungerer perfekt omkring at se en TVavis eller om der også er fejl der, således at vi kan arbejde os frem til en mulig korrekt fejlfinding.

   https://www.dr.dk/tv/oversigt

    

   ……………………………..

   En sidste mulighed for test er jo om du kan få computeren til og afspille almindelig radio og musik, fra internettet, ja klik link og test computer…

   https://www.radio.dk/

   ……………………………………………………

   Forummet 'ONLINETJENESTER' er lukket for nye emner og svar.