Ældre dame, ny printer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
anne rasmussen-8b372a5a8d
Abonnent

Jeg er snart meget forvirret. Vil gerne have en trådløs printer til et meget lille forbrug. Ikke noget stort og avanceret. Men efter at have læst spørgsmål og svar her og en masse på nettet. Hvad findes der dog som ikke er alt for besværligt at håndtere. Bare et dokument ind imellem og måske et par enkelte foto. Findes der en simpel printer til mennesker som mig.?

På forhånd tak

Det væsentlige her er, hvad du præcist forstår ved ‘trådløst’. Hvis du mener at den skal kommunikere direkte til computeren uden noget lokalt trådløst netværk, har du brug for en printer med Bluetooth forbindelse. Dem er der ikke så mange af.

Hvis du derimod skal have printeren forbundet trådløst til dit netværk, findes der masser af modeller. Et par pluk i bunken giver disse forslag:

http://www.wupti.com/Produkter/Computer-og-IT/Printere-/660945/HP-Deskjet-3000.html

http://www.wupti.com/Produkter/Computer-og-IT/Printere-/Computer-og-IT/Printere-/658811/CANON-PIXMA-iP4950.html

Du har ikke behov for laserprintere, en blækprinter er fuldt tilstrækkeligt. I dag klarer selv ganske billige modeller fotoprint i forbløffende god kvalitet.

Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.