Amok-print

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
jawa
Abonnent

Jeg har en HP Officejet Pro 8600, som pludselig er begyndt at printe dynger af sider med få linier eller få tegn med uforståelige mønstre, tegn, bogstaver og figurer. Har annulleret alle printerjob, men problemet består.

Det skyldes, at printeren ‘misforstår’ de koder, der bliver sendt til den, og panisk prøver at udskrive de store datamængder som tekst. 

Jeg foreslår at koble printeren fra og slukke for den, afinstallere den eksisterende printerdriver, og derefter installere en frisk, der kan hentes her:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=4323648&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us


jawa
Abonnent

     Har afinstalleret alt hp og derefter geninstalleret med den med printeren medfølgende dvd. Virkede til to perfekte print. Men da jeg næste gang kiggede derind, lå der igen en dynge.   

    Har du prøvet med den nyeste driver, jeg henviste til?


    jawa
    Abonnent

      Jeg har nu brugt dit link, selvom min printer kun er få måneder gammel. Det virker nu perfekt.Tak for det :). Til gengæld kan jeg ikke udskrive fra hverken min eller min mands netbank, men skal en omvej med Bullzip PDF printer. Jeg får meddelelsen:

      ” Der opstod en fejl i scriptet på denne side

      Linie 2072

      Tegn 1

      Fejl i procedurekaldet eller argumenet er ugyldigt.

      Kode 0

      URL: res://ieframe.dll/previeuw.js”

      Jeg kan nu heller ikke udskrive mine XPS-dokumenter, men får beskeden:

      “Der opstod en udskrivningsfejl.

      XPS.fremviseren kan ikke udskrive alle siderne i dette dokument.”

      Er det den sidste java-opdatering, der opfører sig sådan?

      JW.

        

      Godt at printeren nu virker rigtigt – det er desværre ofte nødvendigt at opdatere drivere, og faktisk mest på nyt udstyr, når der bliver fundet fejl ved det.

      Det andet problem bør have en ny tråd på Forum, det ligner mere et problem i browseren. Prøv eventuelt med Firefox eller Chrome, og se om udskriften fungerer der. 

      Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.