Blækpatroner

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-289297
Abonnent

Hej.

Jeg har en HP Photosmart C5380 printer, som fra ny har brugt oceaner af blækpatroner. De koster ca. 80 kr. hver på tilbud. Blækpatronerne (5 stk. skal der bruges) rummer ikke ret meget blæk, og når jeg tænder printeren, står der på displayet, at den klargører til print. Det ser herefter ud til, at den alene til det bruger en del blæk. Kan dette evt. gøres anderledes ? Jeg kan næsten ikke printe 3 A4-sider ud med billeder, før jeg har brugt blækpatronerne, kan det virkelig være rigtigt.

I forvejen havde jeg en HP Deskjet 710C, som kunne printe adskillige flere billeder for den samme pris.

Jeg vælger glossy fotopapir til foto, men indstiller altid til hurtigste print i gråtoner, såfremt jeg ikke skal bruge det til foto.

Hvilken printer er den mest økonomiske i blækpatroner, når jeg har min interesse i fotos. Jeg ved godt, at jeg blot kan få dem printet ved en fotoforhandler, men ….:)

Venlig hilsen

Ingelise Johansen

 

tips
tips
Registreret bruger

    Mærkeligt at spørge om noget og så ikke at have tid til og se svaret ???

     

     

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Svaret er slettet


      user-289297
      Abonnent

        Hej igen.

        Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke har læst tipset, men min PC har være i uorden. Kunne jeg være så heldig, at der var en venlig person, som igen ville svare mig på ovennævnte spørgsmål, så ville jeg være rigtig glad.

        Til Komputer for Alle.

        Hvorfor skriver I ikke noget om, hvor økonomiske i blæk jeres testede printere er, når I har alt andet med. Er det med vilje ?

        Venligste hilsner fra

        Ingelise


        Anonym

          Hej  ingelise

          I kfl nr5-2008 er der lavet en stor test af canon,lexmark ,hp,epson printer der er testet en hp photosmart 6280 som den som var biligst at printe blandet tekst og grafit 0,41 kr pr. print og canon mp 610 til 0,46 pr. print og lexmark og epson til 0,61 -0,70 kr pr. print. du kan læse hele testen på det link.

          http://komputer.dk/system/files/printertest_blaek_patroner.pdf

          mvh.

          klaus 

          Hej Ingelise

          Klaus giver en udmærket henvisning til en artikel, der viser lidt om, hvor komplekst problemet er. Det er ikke realistisk at skrive noget præcist om det for hver printer, for der skal testes meget omfattende for at sikre, at resultatet er præcist nok. Det har vi desværre ikke mulighed for at gøre hver gang, vi prøver en ny printer.


          user-289297
          Abonnent

            TaK for alle svar.

            Er der nogen, der har erfaring med kopiblæk, og hvor besværligt, det er at fylde i patronerne? Jeg er lidt træt af, at de originale kun rummer 5 ml .

            Hilsen Ingelise

            Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.